Bolig og fast ejendom

Vi yder rådgivning inden for køb og salg af bolig – herunder blandt andet gennemgang af købsaftaler samt udfærdigelse og ekspedition af skøder m.v. Rådgivningen omfatter således alle aspekter af en ejendomshandel, herunder gennemgang af evt. tilstandsrapport, tegning af ejerskifteforsikring mmm.

Hvis I er to, der skal købe, hjælper vi med udfærdigelse af aftale om, hvordan I skal ”dele” boligen, hvis samlivet ophæves og det drøftes, hvordan I kan søge at sikre, at den efterladte af jer i tilfælde af dødsfald kan forblive i boligen.

Desuden varetages mangelsager i relation til køb/salg og byggeri af bolig.

Du kan få gode råd om bolighandel på Boligejer.dk, som er etableret i samarbejde mellem Erhvervs- og Byggestyrelsen, Advokatrådet og Forbrugerrådet.

Tinglysning sikrer rettigheder over fast ejendom og visse rettigheder over andelsboliger, motorkøretøjer m.m. Uden tinglysning risikerer man, at ens rettigheder kan fortrænges af andre.

Tinglysningen er blevet ændret fra papirbaseret system til udelukkende at foregå elektronisk. Ændringen gav anledning til store problemer, og på en række områder giver det elektroniske system fortsat en række udfordringer, som gør, at tinglysning kan være besværlig, tidskrævende og dyr.

Hos Selandia Advokater P/S foretager vi mange tinglysningsekspeditioner og har betydelig erfaring inden for de fleste tinglysningsområder.

Særligt ved mere komplicerede ekspeditioner er det vigtigt tidligt i forløbet at lægge en slagplan, så opgaven gribes rigtigt an. Tinglysningsmæssig ekspedition involverer ofte store værdier.

  

Kontakt os - vi har kompetence og erfaring til at opnå et godt resultat.

Relaterede artikler

> Skal en advokat udarbejde skødet

> Fælder ved køb af fast ejendom

Kontakt

Steen RasmussenSten Rasmussen
Advokat (H)
sra@selandiaadvokater.dk
5948 0000
Per H. JensenPer H. Jensen
Advokat (H)
pje@selandiaadvokater.dk
5948 0000
Dorte RytoftDorte Rytoft
Juridisk assistent
dry@selandiaadvokater.dk
5948 0022
Malene UlvedalMalene Ulvedal
Juridisk sagsbehandler
mul@selandiaadvokater.dk
5948 0035
Heidi Lykke NielsenHeidi Lykke Nielsen
Juridisk sagsbehandler
hni@selandiaadvokater.dk
5948 0006